BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Politika, Službeni glasnik  /  O PAPI (Žozef de Mestr)

O PAPI
(Žozef de Mestr)

29.00KM

Autor: Žozef de Mestr

Izdavač: Službeni glasnik

Pošto su protestantizam, filozofizam i hiljadu drugih sekti, više ili manje perverznih ili ekstravagantnih, izvanredno umanjili vrednost istine među ljudima, ljudska vrsta više ne može održati stanje u kom se nalazi. Uznemirena je, trpi porođajne muke, stidi se same sebe, i na nekakav grčevit način pokušava da se suprotstavi bujici grešaka pošto joj se prethodno bila prepustila sa slepom doslednošću gordosti.

Opis

U ovo pamćenja dostojno vreme izgledalo mi je korisno da na celovit način izložim jednu podjednako dalekosežnu i važnu teoriju, tako da uklonim sve one magle nerazumevanja kojima je obavijamo uporno i već toliko dugo. Ne želim da precenjujem svoj trud, ali ipak se nadam da neće ostati sasvim uzaludan.

Dobra knjiga nije ona koja ubedi sve i svakoga, jer onda ne bi postojala ni jedna jedina; dobra je ona knjiga koja u potpunosti zadovoljava one čitaoce kojima se naročito obraća, i koja, pored toga, ne ostavlja mesta nikakvoj sumnji u piščevu punu dobronamernost, ni u ozbiljnost truda koji je uložio u to da ovlada svojom temom, i da je sagleda, ako je to moguće, iz nekih novih pravaca. U tom pogledu, naivno laskam sebi, svaki nepristrastan čitalac prosudiće da sam zadovoljio zahteve.

Dodatne informacije

Težina 338 kg
Dimenzije 20 × 14 × 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “O PAPI
(Žozef de Mestr)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina