BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Geopoetika, Romani  /  Pakao Erlend Lu

Pakao
Erlend Lu

13.00KM

Autor: Erlend Lu

Izdavač: Geopoetika

U Luovom stilu, putovanje u srce tame vrca od apsurdnosti i crnog humora. Duhovit, preciznije, satiričan, naivno detinjast a mudar, Lu se razračunava sa stereotipima i ljudskim slabostima.

Kontradiktorno, a opet tako luovski – napisao je još jedan roman u kojem je neposredan, direktan, dovoljno hrabar da se poigrava sa onim s čim se ne igra, a i alegoričan, pun simbola i skrivenih poruka. Stoga, možda se ovaj neveliki roman i ne sme čitati samo jednom.

„Apsurdan i divan roman sa iznenađujućim krajem.“

Stejn Rol, Adreseavisen

„Novi roman Erlenda Lua je zabavan, ali i iznenađujuće inspirativan. Jezik podržava humor. Izreke, Dante i biblijski stihovi smenjuju se s modernim terapeutskim jezikom. Naivni ton će Luovi čitaoci svakako prepoznati.
Erlend Lu je napisao toplu knjigu. Ne samo zato što se odigrava u paklu.“

Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

Kategorije: ,

Opis

Tek razvedena Rakel preselila se u malu tipsku kuću s baštom. Svake druge nedelje deca su kod nje, a onih nedelja kada je sama ima baš puno slobodnog vremena. I baš od te dosade jednog dana odluči da sredi baštu zarđalim ašovom koji je našla u šupi, a onda, pronađe vrata i stepenice koje je odvedu pravo u turističku posetu paklu, i to s najpovoljnijom ulaznicom za desetodnevni obilazak. Iznenadno otkriće pretvoriće se u neočekivanu avanturu koja će joj potpuno promeniti život.

Dodatne informacije

Dimenzije 20 × 14 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Pakao
Erlend Lu”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina