BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Sport  /  Biciklizam anatomija Shannon Sovndal

Biciklizam anatomija Shannon Sovndal

23.00KM

Autor: Shannon Sovndal

Izdavač: Data status

Bez obzira na to da li trenirate za predstojeću trku stoleća ili da biste savladali veoma težak uspon i pri tom sačuvate snagu, knjiga Biciklizam: anatomija omogućiće vam da izvučete maksimum iz svake svoje vožnje bicikla.

 

Kategorija:

Opis

Naučite sve što je potrebno da maksimalno poboljšate biciklističku snagu, brzinu i izdržljivost! U knjizi Biciklizam: anatomija opisane su 74 najefikasnije vežbe za bicikliste, a za svaku je dat detaljan opis za njeno izvođenje i anatomska ilustracija u boji, na kojoj su obeleženi angažovani mišići.
U knjizi možete naći više od pukog opisivanja vežbi jer vas autor stalno navodi da vizualizujete kako trenirate na biciklu ili učestvujete u trci. Ilustracije obuhvataju prikaze savladavanja krivina, uspona ili nizbrdica i vožnje bicikla maksimalnom brzinom, sve to da bi vam bilo jasnije na koji način konkretnu vežbu možete da povežete sa poboljšanjem biciklističkih postignuća. Od strmih uspona do klizavih ravnih deonica, autor knjige Biciklizam: anatomija postarao se da vas pripremi za bilo koji izazov na koji naiđete.
Naučićete kako da modifikujete svaku vežbu da biste forsirali specifične grupe mišića, smanjite mišićnu napetost i minimizujete rizik od javljanja tipičnih biciklističkih povreda. Takođe ćete naučiti na koji način da integrišete opisane vežbe kako biste osmislili trening na osnovu vaših individualnih potreba i postavljenih ciljeva.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 56 × 23 × 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Biciklizam anatomija Shannon Sovndal”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina