BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Zdravlje, sport i ljepota  /  Trening za jačanje mišića trupa Glen Thurgood Mary Paternoster

Trening za jačanje mišića trupa
Glen Thurgood Mary Paternoster

33.00KM

Autor: Glen Thurgood Mary Paternoster

Izdavač: Data status

Knjiga Trening za jačanje mišića trupa prvi put na srpskom jeziku predstavlja kompletne vežbe iz programa Core Strenght Training – koji se smatra vodećim svetskim programom u fitness-u i bazom sportskog treninga. Trening za jačanje mišića trupa (Core Strenght Training) može da poboljša Vaš učinak u sportu i fitness-u, da smanji rizik od povreda i da zaštiti Vaše telo u svakodnevnim aktivnostima.

Centralne mišićne strukture trupa (eng. core) predstavljaju osnovu svakog pokreta  One stabilizuju kičmeni stub, grudni koš i karlicu prilikom kretanja. Imaju i ključnu ulogu u svakodnevnim biološkim aktivnostima čoveka – stvaraju pritisak u trbušnoj duplji, drže unutrašnje organe na svom mestu i pomažu prilikom udisanja i izdisanja, kao i prilikom porođaja ili napora pri izbacivanja telesnog otpada. Mišići trupa su od ključne važnosti ne samo za izgled i snagu tela, već imaju i snažan uticaj na kvalitet života povezan sa zdravljem.

Opis

Ispunjena detaljnim instrukcijama i razumljivim programima za svaki nivo fizičke forme, knjiga Trening za jačanje mišića trupa je kompletan vodič za razvoj snažnijih centralnih mišićnih struktura (core) namenjen i ženama i muškarcima, bez obzira na starosnu dob, kao i osobama sa specifičnim potrebama poput trudnica, dece u razvoju koja pate od problema sa držanjem tela i rekonvalescenata. Pokazuje vam sve što je potrebno da izgradite jače telo i dobijete najbolje moguće rezultate od svog vežbanja.

Knjiga obiluje detaljnim anatomskim dijagramima koji prikazuju šta ulazi u sastav centralnih mišićnih struktura trupa, koje specifične mišiće aktivirati i na koji način i sadrži više od 150 vežbi snage za jačanje mišića trupa, sa jasnim opisima i ilustracijama koji će Vam pomoći da usavršite svoju tehniku.

Unapredite snagu, fizičku formu, držanje i ravnotežu tela uz pomoć ovog sveobuhvatnog vodiča za jačanje mišića trupa!  Ovaj  praktičan i  jednostavan vodič je pogodan za svakoga – od početnika do fitnes fanatika. 

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 56 × 23 × 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Trening za jačanje mišića trupa
Glen Thurgood Mary Paternoster”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina