BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Filozofija, Psihologija, Službeni glasnik  /  Ima li života prije smrti Robert Torre

Ima li života prije smrti
Robert Torre

15.00KM

Autor: Robert Torre

Izdavač: Službeni glasnik

Pitanja života tvrda su i teška, ali tu su za tebe, da budeš spreman kad se ispuni vrijeme. Pa pođimo redom.
Ima li života prije smrti? Jesi li živio? Koliko si svoj i pravi? Koja je tvoja bolest? Zašto si takav? Zašto patiš od te svoje naravi? Smeta li ti što za tebe nema sreće? Koji je smisao tvog života? Tko ti je sve kriv zato što si takav? Jesu li ti drugi krivi što su živi?

Zašto ovo nije život za koji si rođen? Zašto se ne predaš? Znaš li kuda ideš? Znaš li tko si? Dokle ovako? Koliko si neiskren i lažan? Koliko si vlastitim mrakom zagadio druge? Gadiš li se samom sebi? Bojiš li se onoga u što si se pretvorio? Jesi li okajao i iskupio grijehe? Imaš li dušu? Kako cijele tvoje rane? (Pobroji ožiljke, to jest, ranjavanja od kojih se nisi oporavio.) Kojim se obrazloženjima služiš da bi opravdao što nisi onaj koji bi trebao biti?

Nema na zalihi

Opis

Kako ti je, kako ti je zaista? Živiš li dobro vođen život? Živiš li, ili samo traješ?

Po čemu si ti to dobar? Kad si posljednji put učinio nešto dobro bez naknade? Što još trebaš životno izgubiti da bi došao k sebi? Zašto ti ne ide? Zašto si sam? Koji su tvoji unutarnji zavjeti? Imaš li prijatelje, i po čemu si u to siguran? Voli li te tko i čime si to zaslužio?

Zašto si ostao bez blagoslova i zaštite? Je li tvoj život potvrđen u duhu? Koji su tvoji prostori slobode? Gdje ti je nestala vedrina postojanja? Zašto tvoj život nije sretan i uzvišen? Imaš li povjerenja u milost koja će doći? Jesi li na putu iskupljenja i pokore? Jesi li spreman za obraćenje u duhu? Imaš li snage za radikalan zaokret? Zašto si krivo živio? I što ćeš sada?

Zašto ćeš tako brzo zaboraviti ova pitanja? Imaš li hrabrosti za ova pitanja? Izaziva li to iskustvo korijenske sumnje? Ništa te tu ja ne provociram, nego život.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 56 × 23 × 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ima li života prije smrti
Robert Torre”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina