BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Književnost za djecu  /  Ema i Tesla 2 – Rakun koji je hteo da opere ceo svet Ištvan Lakatoš

Ema i Tesla 2 – Rakun koji je hteo da opere ceo svet
Ištvan Lakatoš

12.50KM

Autor:  Ištvan Lakatoš

Izdavač: Odiseja

,,Rakun koji je hteo da opere ceo svet” je drugi deo serijala ,,Ema i Tesla” slavnog mađarskog pisca i strip autora Ištvana Lakatoša.

 

 

 

 

Kategorija:

Opis

redaleki Velegrad je ponovo u opasnosti! I ne samo ovaj grad, već ČITAVA PLANETA!

Kosmički rakuni opsednuti čistoćom krstare svemirom glancajući svaki njegov kutak: planete, komete, meteorske rojeve, čak i crne rupe ribaju dok ne postanu blistavobele. Pošto je većina živih bića pomalo štrokava, zli rakuni su počistili i stanovnike mnogih planeta, a sada je na red došla i ZEMLJA. Kad se rakunski svemirski brod u obliku veš-mašine pojavi na nebu, Zemljani će okupiti specijalnu spasilačku ekipu koju čine jedinstveni i neuporedivi genije NIKOLA TESLA, njegovi klonovi (Superheroj Tesla, Galaktički Tesla, Gospodin Čovek Tesla, Mleko u kesi Tesla i neki još beskorisniji), dovitljiva devojčica Ema, štreber Varnava (sa nimalo štreberskim tajnim moćima), Inspektor Muškatla i armija urednih bakica naoružanih četkama i metlama, a spasioce predvodi lukava teta Čismenka koja mrzi prljavštinu i nered skoro isto koliko i kosmički rakuni.

Otkrićemo vam jednu tajnu: drugi deo serijala o Emi i Tesli je još smešniji i zabavniji od prvog! A oba romana o fantastičnim dogodovštinama genijalnog izumitelja Nikole Tesle, devojčice Eme i njihove luckaste družine – ilustrovana su neverovatno maštovito i duhovito.

Ištvan Lakatoš je slavni mađarski autor stripova i knjiga za decu, ilustrator i esejista. Osvojio je mnoge značajne nagrade u svojoj zemlji a njegov roman Kockograd nalazi se na listi odabranih dela najvažnije internacionalne organizacije za književnost za decu i mlade IBBY.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ema i Tesla 2 – Rakun koji je hteo da opere ceo svet
Ištvan Lakatoš”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina