BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Lom, Popularna psihologija  /  Put ljubavi Antoni de Melo

Put ljubavi
Antoni de Melo

11.00KM

Autor: Antoni de Melo
Izdavač: L.O.M.

Osnovna tema ove knjige je ljubav i prepreke koje stoje na putu ljubavi: naše veze, želje, iluzije, zavisnosti, predrasude. Pitanje je kako da se oslobodimo ovih uslovljenosti da bismo konačno naučili da vidimo, volimo, živimo.

 

Kategorije: ,

Opis

Vrhunska težnja svakog od nas, po auturu ove knjige, trebalo bi da bude oslobođenost od svake stvari, stanje u kome se uživa »u svemu i ni u čemu«, i u kome se bezuslovno voli. Pred nama su najdublje i najličnije intuicije koje prevazilaze svaki razvojni put, da bismo shvatili kako naučene formule ne pomažu da sagledamo istinu, već to može samo srce, oslobođeno svih programiranosti i ličnih interesa – srce koje nema ništa što bi štitilo, ništa za čim bi žudelo, srce slobodno od svih strahova i prinuda…

Ne očekujem da se svi slože sa autorom: mnogima više odgovara da ne vide stvarnost koju nam otkriva. On je uvek bio svestan da većina ljudi najviše voli zidove sopstvenog zatvora. Istovremeno, nadao se da će neki od nas skupiti hrabrost da sruše te zidove, u želji da sagledaju stvarnost svega što nas okružuje i budu promenjeni ovim viđenjem. To mistično učenje »aktivnosti bez interesa« neophodno je svakom ko želi da učestvuje u izgradnji ne samo svoje ličnosti, već i jednog pravednog i humanog društva.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 56 × 23 × 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Put ljubavi
Antoni de Melo”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina