BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Booka, Romani  /  Imperfekcionist Tom Rahman

Imperfekcionist
Tom Rahman

16.00KM

Autor: Tom Rahman

Izdavač: Booka

Prošlo je pedeset godina otkako je zagonetni milioner osnovao u Rimu novine na engleskom jeziku, iz pomalo neobičnih pobuda. Iako su tokom pola veka postojanja zbog svoje ekscentričnosti i neobične istorije osvojile srca čitalaca širom sveta, izgleda da im se bliži neumitni kraj. Tiraž je u stalnom padu, nemaju internet sajt, kancelarije polako propadaju, a lične drame zaposlenih u redakciji postale su važnije od vesti.

Kategorije: ,

Opis

Glavna urednica Ketlin oporavlja se od muževljeve preljube; Artur, lenji pisac nekrologa, potpuno se promeni nakon porodične tragedije; Ebi će otkriti kako joj se posao i ljubavni život prepliću na najneočekivaniji način…

Era štampanih medija povlači se pred erom interneta, i ovoj nesavršenoj i živopisnoj ekipi budućnost je krajnje neizvesna. Ovo je priča o profesionalcima koji shvataju da je njihovo umeće izgubilo važnost u vremenu u kojem žive, i koji vole svoj posao iako im je život pretvorio u pakao.

Rahman je izvanredan promatrač i izuzetno duhovit autor. Knjiga Imperfekcionisti uvrštena je među najbolje knjige godine po izboru Njujork tajmsa, Vašington posta i Amazona. Prevedena je na petnaest jezika i prodata u preko milion primeraka.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Imperfekcionist
Tom Rahman”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina