BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Clio, Sociologija  /  Umešnost komuniciranja – teorijski i praktični aspekti Danijela S. Petrović

Umešnost komuniciranja – teorijski i praktični aspekti
Danijela S. Petrović

33.50KM

Autor: Danijela S.Petrović

Izdavač: Clio

Knjiga neophodna kako različitim profesionalcima, tako i ljudima u svakodnevnom životu, da uspešno odgovore na izazove komuniciranja i unaprede svoje interpersonalne odnose.

Kategorije: ,

Opis

Knjiga Umešnost komuniciranja sadrži sistematski i kritički izložen pregled obimne naučne građe koja se tiče interpersonalne komunikacije. Koncipirana je na osnovu jasno postavljenog cilja da se prvo ukaže na generalni koncept komunikacije i umešnosti komuniciranja, a zatim predstave osnovne vrste komunikacije i konteksti u kojima se ona odvija, kao i ključne komunikacijske veštine.

Autorka daje sveobuhvatan i na savremenim istraživanjima zasnovan teorijski prikaz, koji osvetljava složenost komunikacionog procesa.Takođe, prilikom bavljenja praktičnim aspektima komunikacije, autorka iz teorijske analize izvlači veliki broj kontekstualno prilagođenih praktičnih saveta.

Teme koje su u knjizi obrađene pružaju ona saznanja koja su potrebna kako različitim profesionalcima, tako i ljudima u svakodnevnom životu, da uspešno odgovore na izazove komuniciranja i unaprede svoje interpersonalne odnose.

Dodatne informacije

Dimenzije 20 × 14 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Umešnost komuniciranja – teorijski i praktični aspekti
Danijela S. Petrović”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina