BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Tinejdž  /  Krv zimske noći (Markus Sedžvik)

Krv zimske noći
(Markus Sedžvik)

12.00KM

Autor:  Markus Sedžvik

Izdavač: Odiseja

Roman ,,Krv zimske noći” Markusa Sedžvika uzbudljiva je priča o ljubavi dvoje junaka koji se iznova i iznova sreću u svakom novom životu.

 

 

 

 

Kategorija:

Opis

Jeste li nekada imali osećaj kao da ste već proživeli neki drugi život? Da li vam je neko mesto koje prvi put vidite delovalo čudnovato poznato i prisno, a neko koga ste tek upoznali kao da ga oduvek poznajete?
Roman Krv zimske noći počinje pričom iz 2073. godine i vraća se u doba vikinških saga, da bi kroz šest kratkih priča ispričao fantastična povest o ljubavi Erika i Merl, čije se duše vekovima pronalaze i ponovo tragično gube, kao kralj i kraljica, majka i sin, umetnik i dete, ljubavnici, žrtve vampira… Ova potresna paranormalna romanasa dirnuće sve koji su ikada voleli, a posebno ljubitelje gotske proze.
Engleski pisac, ilustrator i muzičar Markus Sedžvik, proslavio se neobičnim fantastičnim, gotskim romanima za mlade, koji vladaju svetskim listama bestselera i osvajaju nagradu za nagradom. Roman Krv zimske noći bio je u užem izboru za Karnegijevu medalju i osvojio je Michael L. Printz Award.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Krv zimske noći
(Markus Sedžvik)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina