BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Zdravlje, sport i ljepota  /  Anatomija & sportska masaža Josep Marmol Esparcia Artur Jacomet Carrasco

Anatomija & sportska masaža
Josep Marmol Esparcia Artur Jacomet Carrasco

33.00KM

Autor: Josep Marmol Esparcia Artur Jacomet Carrasco

Izdavač: Data status

Jedinstveni priručnik sa detaljno opisanim i ilustrovanim primerima sportske masaže i video-instrukcijama najvažnijih tehnika manuelne masaže!

 

Sportska masaža je metod manuelne terapije koji integriše programe održavanja i poboljšanja zdravlja sportista. Sastoji se iz niza zahvata na angažovanim mišićima i sprovodi se pre, za vreme i nakon sportskog takmičenja ili treninga. Njeni glavni ciljevi su da:

  • optimizuje mišićni učinak,
  • smanji zastoje u krvotoku,
  • smanji vreme neophodno za fizički oporavak i
  • spreči povrede zglobova i tkiva, ili ubrza vreme oporavka.

Dostupno uz narudžbu

Opis

.

Knjiga Anatomija i sportska masaža je praktičan vodič namenjen učenicima i studentima stručnih škola i fakulteta, maserima i fizioterapeutima, sportskim lekarima i fizijatrima, kao i drugim stručnjacima u oblasti sporta. Napisali su je aktivni masažni terapeuti sa bogatim iskustvom u podučavanju i sportskoj masaži u profesionalnim sportskim timovima. Knjiga je u celini ilustrovana fotografijama u boji koje razjašnjavaju obilje korak-po-korak smernica. Sadrži i anatomske dijagrame i grafikone, uključujući pristup i objašnjenje masaže dubokih tkiva, sledeći paradigmu kinetičkih lanaca. Pored toga, nudi originalni „zdravstveni upitnik“ koji olakšava prikupljanje podataka o sportisti, dijagnozu i sledstveno praćenje. Tekst knjige dopunjava 18 video demonstracija najvažnijih tehnika manuelne masaže u izvođenju specijalista.

 

Bez obzira na sport kojim se bavite i intenzitet aktivnosti, sportska masaža će vam omogućiti da optimizujete fizičku formu i rezultate, uz neophodnu sigurnost od povreda i viši nivo samopouzdanja.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 56 × 23 × 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Anatomija & sportska masaža
Josep Marmol Esparcia Artur Jacomet Carrasco”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina