BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Fantastika, Tinejdž  /  Mapa dana Ransom Rigs

Mapa dana
Ransom Rigs

31.50KM

Autor: Ransom Rigs

Izdavač: Orfelin

Nakon što je porazio monstruoznu pretnju što umalo nije uništila čitav čudnovati svet, Džejkob Portman se vraća tamo gde je sve i počelo, u Floridu. Sada su tu i gospođica Peregrin, Ema i ostala čudnovata deca i svi se trude da se nekako uklope. Ali bezbrižne dane na plaži i lekcije iz normalnosti ubrzo prekida otkriće tajnog podzemnog bunkera Džejkobovog dede Ejba.

 

 

Kategorije: ,

Opis

Pojedinosti Ejbovog dvostrukog života kao čudnovatog operativca počinju da se pomaljaju, tajne dugo skrivene svima pred očima. Džejkob počinje da spoznaje kakvo mu je opasno nasleđe zaveštano, da otkriva istine koje su bile deo njega i pre nego što je naleteo na vremensku petlju gospođice Peregrin.

Sada su ulozi veći nego ikada, dok Džejkob i njegovi prijatelji bivaju bačeni u divlja prostranstva američkog čudnovatog sveta – sveta bez vremevrtki, bez pravila – sveta koji niko od njih još uvek ne shvata. Nova čudesa i nove opasnosti očekuju ih u ovom uzbudljivom novom poglavlju priče o čudnovatoj deci gospođice Peregrin. Njihove dogodovštine su i ovoga puta bogato ilustrovane sablasnim starim fotografijama koje su sada – u ovoj potpuno novoj američkoj pustolovini što se proteže kroz razne epohe – u punom koloru.

Dodatne informacije

Dimenzije 20 × 14 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Mapa dana
Ransom Rigs”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina