BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Književnost za djecu  /  Jedno-drugom-do-uveta (Žan-Filip Aru-Vinjo)

Jedno-drugom-do-uveta
(Žan-Filip Aru-Vinjo)

11.00KM

Autor:  Žan-Filip Aru-Vinjo

Izdavač: Odiseja

,,Jedno drugom do uveta” je uzbudljiva priča o porodici sa šestoro dece. A u takvoj porodici, razume se, nikada nije dosadno…

 

 

 

 

Kategorija:

Opis

U porodici sa šestoricom dečaka nikad nije dosadno. Žan A deluje mrzovoljno, ali je uvek spreman na akciju samo ako može da bude glavni; Žan B, tajni predsednik tajnog kluba detektiva, u tajnosti se obučava za tajnog agenta; vetropiri Žan C i Žan D, zvani Majstor Kvariš, neprestano prave krš i lom; tu su još i Žan E, porodična maza, i Žan F, čiji se glas itekako čuje iako je beba, zbog čega je i dobio nadimak Žan Živa Dreka. Da, dobro ste čuli, njihovi nemaštoviti roditelji dali su im svima isto ime: Žan i još nešto. Međutim, braća Žanovi imaju mašte napretek, pa se i selidba, letovanja, rat s bandom Dabrova i klempavim rođacima Fugasijima, ali i obični vikendi, pretvaraju u urnebesne avanture.

Žan-Filip Aru-Vinjo proslavio se kriminalističkim romanima za mlade i autobiografskim pričama o detinjstvu provedenom u porodici sa šestoricom dečaka. U izdanju koje je pred vama sabrane su četiri najpopularnije knjige o braći Žanovima: Slatki omlet, Leteći kamamber, Čorba od zlatnih ribica i Čokoladno letovanje, koje se mogu čitati i preko reda. Izdeljene su na kraća poglavlja i ilustrovane, pa se preporučuju i za početno čitanje latinice i čitanje pred spavanje.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Jedno-drugom-do-uveta
(Žan-Filip Aru-Vinjo)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina