BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Popularna nauka, Popularna psihologija  /  Čarobne stepenice do uspeha Napoleon Hill

Čarobne stepenice do uspeha
Napoleon Hill

15.50KM

Autor: Napoleon Hill

Izdavač: Edicija

Ova knjiga Napoleona Hila, klasično djelo koje dugo nije bilo u štampi, ponovo je dostupna sa revizijom i prilagođena potrebama XXI vijeka. Objavljena je prvi put na samom početku Velike ekonomske krize u Americi, sedam godina prije nego što će biti objavljena knjiga Misli i obogati se, tako da su njene šanse da uspije bile propale zajedno sa američkom ekonomijom. Međutim, ideje u ovoj knjizi su se pokazale zaista sjajnim i one su zapravo posadile seme iz koga će kasnije isklijati još poznatija knjiga. U ovoj knjizi, Napoleon Hil skuplja na jednom mjestu svu mudrost najvećih umova u istoriji američkog poslovnog sveta, a to je bio rezultat pet hiljada obavljenih razgovora sa poslovnim divovimaHilovog vremena među kojima su i Endrju Karnegi, Aleksandar GrejamBel, Henri Ford, P. T. Barnum i drugi. Kao duhovni učitelj svih duhovnih učitelja koji se bave uspjehom,Napoleon Hil je postao savetnik predsjednika Amerike Frenklina Delano Ruzvelta.

Opis

U knjizi Čarobne stepenice do uspeha, testirano je i isprobavano sedamnaest Hilovih Zakona uspeha i zaključak je da zaista čudesno funkcionišu. Jednostavnim i jasnim jezikom, Hilove tehnike otkrivaju ideale i djela koji daju moć svima onima koji ih koriste i omogućavaju im da postanu vođe i uspješni u svom poslu.

Knjiga dokazuje da se prave vođe ne rađaju – oni se oblikuju nevjerovatno sličnim, jednostavnim i dinamičnim nizom navika.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 56 × 23 × 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Čarobne stepenice do uspeha
Napoleon Hill”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina