BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Rječnici, Službeni glasnik  /  ENGLESKO – RUSKO – SRPSKI POSLOVNI REČNIK (Miroslava Cvejić i Larisa Kolomejceva Jovanović)

ENGLESKO – RUSKO – SRPSKI POSLOVNI REČNIK
(Miroslava Cvejić i Larisa Kolomejceva Jovanović)

36.00KM

Autor: Miroslava Cvejić i Larisa Kolomejceva Jovanović

Izdavač: Službeni glasnik

Rečnik unekoliko neuobičajenog spoja triju jezika doprineće prevodilačkoj praksi i poslovnoj komunikaciji preduzetnika i privrednika sa govornih područja engleskog, ruskog i srpskog jezika.

 

Opis

Rečnik obuhvata više od 5.000 odrednica sa 33.000 termina, izraza i fraza koje se koriste u poslovnoj komunikaciji. Odlikuju ga brižljiv odabir pojmova, preciznost ekvivalenata, širok obuhvat oblasti poslovanja i s njima povezanih struka, preglednost i izvanredna upotrebljivost u praksi. Pokriva termine iz oblasti: mikroi makroekonomije, međunarodne trgovine i biznisa, berzanskog poslovanja, bankarstva, međunarodnih bankarskih obračuna i elektronskog prenosa sredstava, privatnog preduzetništva, srednjeg i malog biznisa, organizacije i upravljanja proizvodnjom, finansija i statistike, računovodstva i oditinga, finansijskog menadžmenta, industrijskog menadžmenta, inženjeringa i konsaltinga, marketinga i marketing menadžmenta, transporta i osiguranja, formiranja cena i inkotermina, međunarodnog prava i arbitraže, poslovne korespondencije i dokumentacije.

 

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 56 × 23 × 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ENGLESKO – RUSKO – SRPSKI POSLOVNI REČNIK
(Miroslava Cvejić i Larisa Kolomejceva Jovanović)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina