BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Booka, Romani  /  Zavod za nagađanje Dženi Ofil

Zavod za nagađanje
Dženi Ofil

14.50KM

Autor: Dženi Ofil
Izdavač: BOOKA

Nekada su se dopisivali, a adresa pošiljaoca uvek je bila ista: Zavod za nagađanje. Nekada su bili mladi, hrabri i ustreptali od iščekivanja onog što budućnost nosi. Venčali su se, dobili dete i pregrmeli sve one sitne trzavice porodičnog života. Ali onda, polako i tiho, nešto počinje da se menja. Godine prolaze, strah se uvlači u kosti a sumnje se gomilaju, sve dok se u jednom trenutku njihov zajednički život naprosto ne raspadne, nakon čega moraju da svedu račune i shvate šta su izgubili, šta je preostalo i šta žele. Napisan sa čudesnom lucidnošću poezije, roman Zavod za nagađanje klizi duž nazubljenih ivica savremenog braka pričajući priču istovremeno mračno zabavnu, iznenađujuću i mudru.

Kategorije: ,

Opis

Priznata autorka nam ovom prilikom nudi tanak ali očaravajući prikaz jednog braka – pitko razmišljanje o misterijama bliskosti, poverenja, vere, znanja i stanja sveopšteg rasula koje nam je svima zajedničko.

Jedna od deset najboljih knjiga godine po književnoj kritici New York Timesa

Roman Zavod za nagađanje proglasili su najboljom knjigom godine: New Yorker, Boston Globe, Minneapolis Star Tribune, Vogue, Electric Literature i Buzzfeed.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 20 × 14 × 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Zavod za nagađanje
Dženi Ofil”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina