BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Službeni glasnik, Umjetnost  /  IGRA ZA GALERIJU (Greg Peri)

IGRA ZA GALERIJU
(Greg Peri)

14.00KM

Autor: Greg Peri

Izdavač: Službeni glasnik

Perijeva zabavna i predivna knjiga neophodan je začin svetu koji mora nastaviti da postavlja teška pitanja umetnosti. (Publishers Weekly)

Opis

Ovu knjigu odlikuju izuzetna komunikativnost i živost duha. Oštroumna i zabavna, ona prikazuje Perija ne samo kao likovnog umetnika već i kao vrsnog pisca… Ona je delo čoveka koji kaže: „Moj posao je da uočavam stvari koje drugi ne uočavaju.“ Puna je dubokih uvida i pronicljivih sudova. Mislim da je to razlog zbog kojeg ljudi vole Perija. Zaista je vispren. Govori stvari za koje bismo poželeli da smo ih se sami setili i postavlja pitanja koja bismo i sami postavili: Šta je umetnost? Kako možemo proceniti da li ono što posmatramo ičemu vredi? Da li je opravdano uvažavati neke umetnike?

(Daily Telegraph)

Izvanredno… Ova knjiga vrvi od uspelih dosetki, karikatura, nezaboravnih epigrama, ali je, nadasve, prepuna inspirativnih ideja, koje vas teraju da na svakoj stranici zastanete i uđete u raspravu s autorom. Do sada nisam pročitala toliko podsticajan kratki vodič kroz umetnost. Trebalo bi ga štampati kao priručnik za nastavu u svim školama.

(Lin Barber, Sunday Times)

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 56 × 23 × 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “IGRA ZA GALERIJU
(Greg Peri)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina