BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Heliks, Popularna nauka  /  Budućnost uma Mičio Kaku

Budućnost uma
Mičio Kaku

39.00KM

Autor: Michio Kaku

Izdavač: Helix

Budućnost uma je pouzdan i fascinantan uvid u uzbudljive eksperimente koji se danas provode diljem svijeta, a koji se temelje na napretku neuroznanosti i fizike. Možda ćemo jednog dana razviti “pametnu pilulu” koja će poboljšati naše pamćenje; moći prenijeti memorijski sadržaj našeg mozga u računalo, neuron po neuron; poslati misli i emocije na lokalni “internet” tuđeg mozga; upravljati računalima i robotima svojim umom; pomaknuti granice besmrtnosti; čak uspjeti poslati svijest daleko u kozmos.

Kategorije: ,

Opis

Michio Kaku vodi svoje čitatelje na putovanje u budućnost i pokazuje kako bi ta budućnost mogla izgledati iz perspektive fizičara. Kaku također predstavlja radikalnu novu teoriju svijesti, koju primjenjuje kako bi objasnio mentalne bolesti, umjetnu inteligenciju i izvanzemaljsku inteligenciju na potpuno nove načine.

Uz duboko razumijevanje znanosti, Dr. Sa svojim oštrim zapažanjima i hrabrim predviđanjima, Kakuova  Budućnost uma  znanstveni je tobogan – neobično i nadahnuto istraživanje granica neuroznanosti.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 56 × 23 × 27 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Budućnost uma
Mičio Kaku”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina