BIBLIONER ONLINE KNJIŽARA

  /    /  Imprimatur, Priče  /  Priče iz komšiluka

Priče iz komšiluka

9.40KM

Izdavač: Imprimatur, mondo.ba

Projekat „Priče iz komšiluka“ portala mondo.ba i izdavačke kuće Imprimatur ima za cilj da pruži priliku mladim, nepoznatim ili neafirmisanim piscima i hroničarima da svijetu pokažu svoj talenat. Tekstovi koji su objavljeni u ovoj knjizi izabrani su kao najbolji od onih koji su pristigli na konkurs koji je portal mondo.ba raspisao 23. aprila na Svjetski dan knjige i autorskih prava.

20 na zalihi

SKU: 7-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorije: ,

Opis

Projekat „Priče iz komšiluka“ portala mondo.ba i izdavačke kuće Imprimatur ima za cilj da pruži priliku mladim, nepoznatim ili neafirmisanim piscima i hroničarima da svijetu pokažu svoj talenat. Tekstovi koji su objavljeni u ovoj knjizi izabrani su kao najbolji od onih koji su pristigli na konkurs koji je portal mondo.ba raspisao 23. aprila na Svjetski dan knjige i autorskih prava. Tokom mjesec dana trajanja konkursa, na koji su mogli da se prijave građani BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore, pristigle su priče iz Niša, Sarajeva, Zagreba, Beograda, Banjaluke, Mostara, Teslića, Sokoca, Vranja, Prokuplja, Novog Sada, Vrbnice, Rijeke, Veternika, Pala, Bijeljine, Pljevlja, Bara, Brčkog, Siska, Odžaka, Gornjeg Vakufa, Kragujevca, Zvornika, Bugojna, Vogošće, Vlasenice, Aranđelovca, Zenice, Leskovca… Jedna „komšijska“ priča stigla nam je iz Haga, a jedna čak iz japanskog Kjošua!

Sve u svemu, na konkursu je učestvovalo preko 170 autora, kojima se još jednom zahvaljujemo što su poslali ove priče i time nam omogućili da bar na trenutak postanemo dio njihovog svijeta.

Dodatne informacije

Dimenzije 20 × 14 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Priče iz komšiluka

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

S. Markovića 11, Banja Luka + 387 66 119 142 chapterone@qodeinteractive.com
Newsletter


Brza i sigurna kupovina